Praktijknummer: (0113) 62 14 38Receptenlijn: (0113) 62 14 38, keuze 2Spoednummer: (0113) 62 14 38, keuze 1

Actueel nieuws

Nieuws

nieuws over her cadeau van onze patiënten tgv afscheid van  dokter en mevr Eckhardt :

hartelijk dank voor de vele giften! Inmiddels kunnen we verklappen dat er een robuuste picknick tafel, met banken, is besteld.
De gemeente zal deze in oktober plaatsen bij het informatiebord aan het begin van de Dorpsstraat. Informatie over de onthulling volgt op wachtkamerscherm en website.ICT en gewijzigd e-mailadres
Vanaf 3 februari hebben we een nieuw ICT-systeem wat voldoet aan de veiligheidsnorm. Ook onze e mailadressen zijn gewijzigd:
info@huisartswemeldinge.nl                    (voor algemene vragen aan de assistente)
apotheek@huisartswemeldinge.nl           (voor medicatie-gerichte vragen aan de apothekersassistente)

Personeel nieuws

-Onze vaste waarnemer dr Geuze hoopt na haar zwangerschapsverlof in de zomer weer op de praktijk te starten.
-Dokter Eckhardt en mevrouw Eckhardt hebben met ingang van 1 januari hun werkzaamheden in de praktijk, na bijna 41 jaar, neergelegd.Bloedprikken in de praktijk
U kunt in de praktijk bloed laten prikken op afspraak. Dat kan op maandag tussen 8.00-9.00 uur en op dinsdag en donderdag van 8.00-8.30 uur. Neem uw formulier mee naar de praktijk en neem plaats in de wachtkamer. U wordt door de praktijkondersteuner of een assistente opgehaald. Dit betreft alleen voor STAR-SHL laboratorium. Voor Trombosedienst en ADRZ (Diagnovum) kunt u op vrijdag om 9.00 uur in de Wemel terecht.Via uw smartphone of tablet:
Wilt u zelf uw dossier kunnen inzien? Overzicht hebben op uw medicatie zodat u altijd een actueel medicatieoverzicht bij de hand heeft? Zelf inzage krijgen in uitslagen en afspraken die u met uw huisarts heeft gemaakt? Start dan met het aanmaken van een account op ons patiëntenportaal.

Dit is een beveiligde, persoonlijke omgeving waarin u zelf kunt inloggen. U hier herhaalmedicatie aanvragen, zelf een afspraak plannen in het spreekuur van de huisartsen en een e-consult aanvragen. Met een e-consult kunt u een vraag stellen aan de artsen die binnen 2 werkdagen door hen wordt beantwoord. Ook inzage in uw dossier is sinds kort hier mogelijk. 
 
Een moderne, veilige manier om ook buiten onze openingstijden bepaalde vragen kwijt te kunnen.
Let op: voor elke patiënt moet een eigen account worden gemaakt.
(Dus voor bv een gezin met 2 kinderen moeten er op 4 verschillende mailadressen accounts worden aangemaakt)

Via deze link wordt u naar het portaal toe geleid.

meer uitleg over inzage in uw medisch dossier vind u hier:infographic OPEN voor patientenIn de praktijk is er continue stikstof in de praktijk. Zodat de behandeling van wratten niet meer beperkt is tot 1 week in de maand. 
 

Heeft u al toestemming gegeven?

Wij willen u verzekeren dat we zeer behandelen omgaan met uw medische gegevens. Alleen als er sprake is van een behandelrelatie tussen u en een zorgverlener, vb dienstapotheek of huisartsenpost, kunnen gegevens worden uitgewisseld. Meer informatie.

Het laten registreren van uw toestemming voor of tegen uitwisseling van relevante medische informatie kan door middel van dit formulier.

Adres Prinses Beatrixweg 52c
4424 AD Wemeldinge

info@huisartswemeldinge.nl
apotheek@huisartswemeldinge.nl

Contact
Telefoon:(0113) 62 14 38
Receptenlijn:(0113) 62 14 38, keuze 2
Spoednummer:(0113) 62 14 38, keuze 1
Huisartsen K. Hamelink BIG 39909326701